برای ورود ایمیل و کلمه عبور خود را وارد نمایید.
گروه بنگاهها: همزمان با برگزاري دومين همايش و نمايشگاه روشهاي افزايش ماندگاري فرآوردههاي غذايي، كارگاه آينده پژوهي صنعت غذا در تهران برگزار ميشود. به گزارش روابط عمومي دبيرخانه تكنوفود، دكتر محمدحسين عزيزي با بيان اين مطلب افزود: اين همايش در اسفندماه جاري با همكاري معاونت اجتماعي شهرداري تهران و با حضور جمعي از مسوولان و مقامات 30 سازمان و نهاد دولتی، مدیران و کارشناسان صنایع غذایی کشور در تهران برگزار ميشود. عزيزي افزود: كارگاه آيندهپژوهي صنعت غذا با همكاري فدراسيون جهاني آيندهپژوهي با محورهاي علم و هنر آينده پژوهي صنعت غذا، سناريوهاي مختلف آينده صنعت غذا در جهان و ايران تا سال 2050، سناريونگاري براساس روش هاوایی براي آينده صنعت غذا به همراه ارائه گواهينامه بينالمللي در محل همايش، برگزار میشود. رئيس همايش تكنوفود 2 درخصوص كارگاههاي روز دوم همايش گفت: كارگاههاي افزايش عمر ماندگاري نان با استفاده از تكنولوژي BOT برپا خواهد شد. پژوهشگران و علاقهمندان در دانشگاهها و شرکتهای فعال در حوزههای خدمات و تجهیزات صنایع غذایی، تامینکنندگان مواد اولیه صنایع غذایی، فعالان حوزه بستهبندی برای معرفی دستاوردهاي خود ميتوانند از طريق آدرس اينترنتي WWW.technofood.org يا با شماره 02188862008 تماس بگیرند.