عضویت

هنوز عضو پایگاه نشده ام!

عضویت

اعطای نشان ایمنی و سلامت به تک‌ماکارون

تاریخ: 1395/03/13

گروه بنگاه‌ها: چهاردهمین دوره اعطای نشان ایمنی و سلامت به تولیدکنندگان محصولات غذایی با هدف ارتقای سلامت جامعه و ایجاد فضای رقابتی برای ارتقای ایمنی و سلامت فرآورده‌های غذایی، با حضور وزیر بهداشت در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد و شرکت تولیدی تک‌ماکارون نشان ایمنی و سلامت برای انواع ماکارونی با آرد سمولینا دریافت کرد. نشان ایمنی و سلامت نشانی است که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی ایمن اعطا می‌شود. فرآورده ایمن فرآورده‌ای است که از مواد اولیه سالم و در شرایط خوب بهداشتی تولید و عرضه شده باشد و علاوه بر حداقل ویژگی‌های مورد انتظار و خواص ذاتی خود، دارای ویژگی‌هایی است که در ارتقای ایمنی و سلامت مصرف‌کننده موثر است. نگاره این نشان سیب سبز رنگی است که نماد سلامت بوده و عبارت ایمنی و سلامت در کنار آن نوشته شده است و دارندگان این نشان می‌توانند نگاره آن را روی برچسب محصول تولیدی خود درج کنند.

لینک:
منبع: روزنامه دنياي اقتصاد

بازگشت به خبر ها