عضویت

هنوز عضو پایگاه نشده ام!

عضویت

مصرف خمیرمرغ مشروط شد

تاریخ: 1395/09/02

ایسنا: در شرایطی که طی سال‌های اخیر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس خبرساز شده بود، رئیس سازمان استاندارد ضمن تاکید بر ادامه این ممنوعیت اعلام کرد که اگر این محصول در حد استانداردهای کشورهای پیشرفته و قائل به حقوق مصرف‌کننده تولید شود، ممکن است در آینده آزاد شود.

نیره پیروزبخت در این باره تصریح کرد: در زمینه برخی کالاها مانند خمیر مرغ هنوز معتقدیم که می‌تواند تولید شود اما همچنان برای استفاده در فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس ممنوع است و نباید مورد استفاده قرار گیرد، اما اینکه در کدام صنایع می‌تواند مصرف شود وزارت بهداشت باید تصمیم‌گیری کند.پیروزبخت تاکید کرد: اگر خمیرمرغ در کشورهای پیشرفته و قائل به حقوق مصرف‌کننده استفاده می‌شود به این دلیل است که آنها از قطعات گوشت مرغ برای تولید خمیر مرغ استفاده می‌کنند و اگر این مسائل بهداشتی و نکات مورد نظر سازمان استاندارد رعایت شود شاید زمانی به این سمت و سو حرکت کنیم که خمیر مرغ نیز می‌تواند در فرآورده‌های گوشتی استفاده شود اما با شرایط کنونی که همه مرغ با امعا و احشا آن به خمیر مرغ تبدیل می‌شود، نمی‌توان از آن برای خمیر مرغ استفاده کرد.

لینک:
منبع: دنياي اقتصاد

بازگشت به خبر ها